Wednesday, May 11, 2011

Assalamualaikum!

Assalamualaikum semua (^_^)

Setelah sekian lama xupdate blog ( dah masuk 9 bulan dah, huhu), akhirnya hari ni saya berjaya update blog. Entri yang last pun pasal praktikum, padahal dah berkurun dah zaman praktikum tu. Nak kata busy sangat, takde la busy sangat pun, huhu, entah lah.InsyaAllah, hopefully selepas ini Layyin istiqamah update blog [azam di hati]

ermm, rasa cam nak tukar url n design blog ni, entah pape dah jadinya ngan blog layyin nih dan tak reti dah nak edit camne..tp xpe, itu nanti..

Sedikit update tentang diri layyin:

-Semester ni semester last belajar kat UM---> amik cos TESL
-Esok last paper (paper future studies of English)-->tak sabar nak abes exam!
-InsyaAllah akan grad tahun ni ----> bulan 10
-InsyaAllah akan start keje tahun ni ----> rasa tak sabar nak mengajar
-Kawen bulan depan ----> eh, ini palsu, hehe..

ok..setakat ini dulu, jumpa lagi selepas layyin abes exam, k..

Iman Villa
11p.m


2 comments:

Little Miss Curious said...

jaaaaaaaaaaaaa, akhirnya kamu hupdateeeeeee jugak. hehe

layyinulharir said...

Reeeeeeeen,hehe...setelah sekian lama menyepi..nak active balik dakwah y mkin pasif...